keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Vuosi 2010

Piilotin melkein puoleksi vuodeksi tämän blogin ja meinasin etten tätä kirjoita enää, kuitenkin olen löytänyt uuden innostuksen kirjoittamiseen ja nettiin on niin paljon helpompi purkautua ja kertoilla asioista. Siksipä päätin herättää tän taas henkiin.

Mulla ois niin paljon sanottavaa ja niin vähän aikaa, muttaah.. Tai no ei välttämättä liian vähän aikaa, mutta liian vähän energiaa kertomaan yksityiskohtaisesti kaikesta, niin kuin aijon jatkossa tehdä.

Loppuvuosi 2010 meni melko mukavasti. Olin työssäoppimassa kahdessa todella kivassa paikassa, tapasin jonkin verran ystäviäni ja joulukuussa käteen tarttui suurtalouskokin tutkintotodistus, yaaay!

Koulua, kotitöitä ja kavereita, siinä se vuosi 2010 menikin. Eikä kyllä haittaa yhtään vaikka kovinkaan paljon järkevää ole tullut tehtyä kuin tuo koulu. Selvisin koulusta melkein kunniakkaasti ja sain 2,6 keskiarvon joka on 1-3 asteikolla mun mielest tosi hyvä.

Päätänki tän huippuhienon päivityksen siis vuoden 2010 kuviin ja aloitan puhtaalta pöydältä kertomalla ensi kirjoituksessa vuoden 2011 tammikuustani.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti