tiistai 13. heinäkuuta 2010

Viime viikonlopun otin aurinkoa äidin luona ja otin mahdollisimman stressittömäksi, mikä jopa onnistui! En ajatellut mitään tärkeää taikka koulua taikka kaverisuhteita taikka prosessia.
Näin pitkästä aikaa Kiraakin lauantaina ja menin hänen seurakseen hoitaa hänen hoitoheppaa, Nelliä. Ja oli muuten hauskaa! Oli lämmin ilma, mut ei mun mielestä ainakaan vielä sillon liikaa. Olin jopa hieman rohkeempi ja avoin suutakin hieman useammin kun normaalisti. Ajoin äidiltä vähän matkan päähän n. 7 kilsaa ja oli ihanan viilee ku meni shortsien ja t-paidan kanssa. Kypärä oli kyllä hiostava, vielä kun piti kireän kypärän alle saada silmälasitki ujutettua. Kira nakitti mut harjaamaan kaakkinsa. :D Kira sitten juoksutti sitä kahdella ojalla ja sain nauraa kun Nelli jukuroi! >83





Ja sitten se tulikin mössöttämään ruohotuppoa melkein mun syliin..



Kummi oli kanssa äidillä koko viikonlopun ja siskokin lauantaihin saakka. Kummi pystyy jo nostamaan hieman vammautunutta kättään ja koukistaa sormiaan. :3 Ja jalat nousee yhtä korkeelle. Ja oli muutenkin tosi paljon reippaampi kun viimeks ku nähtiin.

Otin siis paljon aurinkoa ja oon ruskettunut käsistä hieman. Sen eron näkee ku vertaa esim. reisiin mitkä on iha valkoset. Ja käsissä on ärsyttävä t-paita raita, mutta eipä kai toi mitään ku lyhythihasia en pahemmin käytä. Jaloissa oon keskimääräisesti ruskettunut iiihan vähän, mut sit molemmis sääriluuta myöten menee pienet rusketusraidat, varmaan ku iho on siitä niin ohutta ni ruskettuu nopeemmin.
Kävin pulikoimassa melko monta kertaa mein perheen semmosessa aikuisten isossa kahluuammeessa. Oisko se vähän yli metrin reunat. Vesi oli huikeet 20 astet lämmintä ja se tuntu ku ihan ku ois menny suihkuun. Tän ansiosta unohdin uimapaidan ja kokobinderin kuivumaan ja en siks tällä viikolla pääse uimaan. 8<
Siinä se viikonloppu menikin, kummin ja äidin kans hengaten saunan edustalla uimas ja ottamas aurinkoa. Etin myös pleikkarin johtoni jonka ansiosta se nyt toimii viimein.

Arki alko ihan hyvin, ripeenä menin töihin ja sielä sitten taas tonnikalasalaatteja ja mustikkarahkaa. Täyttelin salia ja annostelin. Ja sovittiin et ope soittelee tässä parin päivän sisällä työssäoppimispaikkaani ja sovitaan näytöistä. Voisin tän työssäoppimisenaikana tehdä ainakin kaksi näyttöä, keittiötoimet ja asiakaspalvelu. Keittiötoimet menee ainakin läpi, siihen kuuluu kaikki mitä oon nyt puolentoista kuukauden aikana tehnytkin. Keittiössä auttaminen, salaatteja, linjasto, sali, siivoilu yms..

Tiistaina lähin töihin nukkumattoman yön jälkeen ja palasin tunnin päästä. Oli aivan järkyttävä olo töissä vaikka joinkin vettä. Jalat meinas mennä alta, tuntu et kuumetta ois 50 astetta ja päässä jyskytti + ahdisti ja oksetti. Sanoin siitä keittiöpäällikölle niin antoi mun mennä. Mistä tuli mieleen että mun lempi keittiöpäällikkö on lomalla ja tuntuu jotenkin tyhjältä kun tuntuu ettei ole hänen tukeaan töissä nyt.

Kotona katoin telkkaria kunnes nukahdin. Pienten torkkujen jälkeen olin jonkin aikaa koneella koska tuli aivan järkyttävä olo ja aamuinen olo oli siis kymmenen kertaa pahempi. Kuvottaa, ahdistaa ja on tosi huono olo koko ajan, niin henkisesti ku fyysisestikki. Eikä se johdu mistään, se tulee ku on tullakseen ja lähtee ku tykkää ja tätä on jatkutunut nyt viikkoja. Tekis mieli itkee ja oksentaa sisuskalut pihalle. Itkinkin sitten puolet talouspaperirullasta märäksi, mutta eipähän itkettänyt enää.
Tätä oli viileämmälläkin ilmalla, eli en usko että ainakaan täysin johtuu 30 asteen helteistä vaikka pari tuttua tätä veikkaskin.

Puhuin kavereiden kanssa ja hieman rauhoituttuani söin ja otin parin tunnin päikkärit. Herättyään olo oli hieman huono ja tokkurainen, mutta suurin paha olo oli poissa onneksi. Loppuillan katoin loppuun Bad Girls -dvd'ni ja sainkin katottua tokan kauden loppuun. Loppuja ei oo suomennettu dvd'lle niin rupesin lataamaan kolmoskautta koneelle ja toivon mukaan jostain löytyisi tekstityksetkin siihen.
En oo IKINÄ hämmenynyt ja ahdistunut niin paljon jonkun sarjan tuotantokauden lopusta kun tämän 2 kauden.. En löytänyt tästä seuraavaa jaksoa edes youtubesta, mutta sarjan klippivideoita tsiigailen ilmeisesti tuossa käykin loppujen lopuksi ihan hyvin. Ja sen jälkeen olo rauhottu taas huomattavasti.

Nyt yöllä menin koneelle ja melkeen putkeen n. 25 tunnin makaamisen jälkeen selkä särkee aivan mielettömästi! Löysinkin hyvän asennon ku menin istumaan tyyny selän taakse ja hiiri kirjan päälle viereen. Löysin myös kuulokkeet jotka toimii täydellisesti tietokoneessa jee. :3 Eli nyt olo on tosi jees, fyysisesti edes nälkä ei vaivaa ja henkisestikki menee ainaki nyt iha jees.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti