perjantai 7. toukokuuta 2010

Hmm, tapahtunut liikaa eikä tiedä mistä aloittaa. :D

Sain puput vihdoin isän luokse, omaan huoneeseeni! Tuossa ne vieressä hyppelehtii häkeissään. Kun päästään kimpassa noiden kanssa muuttamaan niin alkaa kova tapakasvatus, meinaan Sandyn murrosikä on tarttunut myös Pipsaan. Kaippa taustalla on myös ahdistusta, kun pitkä ero ainoasta tutusta ihmisestä ja sitten vielä heidät vietiin hetkeksi ystävieni luokse jossa oli täysin uudet hajut ja ihmiset + sekaan tuli vielä tuntematon koirakin. Kaikki hyvin, loppu hyvin, aijon noista kouluttaa vielä tuon näykkimisen pois. Kesällä olis sitten kanssa perustarkastukset koko poppoolla.
Tällä hetkellä mulla on siis vaaleanruskeavalkoinen risteytyskanityttö Sandy, mustavalkoinen risteytyskanipoika Veikka ja musta leijonanharjas Pipsa. Ja Sandy ja Veikka on Pipsan poikasia, joskin eri poikueista.
Inisin myös tulevalle vuokraisännälle etteivät kanit tee mitään sen omistamalleen asunnolle niin sain erityisoikeuden ottaa ne sinne vaik ensin se sano kaneja vaarallisiks! <3

Tyttöystävän kanssa menee hyvin~ Useammin sitä hömelöä vois nähdä, mut ehkä asia korjaantuu vielä kesämmällä toivon mukaan. 83 Se tykkäs mun ostamasta synttärilahjastakin, kur.

Menee välillä niin hermo perheeseen, aaargh. Ei siitä sen enempää.

Nyt on sen verran levoton olo ettei pysty enempää kirjottamaan. :D

Ainiin, värjäsin n. 3 tuntia hiuksia. Aikaansaannoksena on mustat kädet ja iha hienon näkönen fleda!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti